English Dutch Bulgarian
INLOGGEN
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?
NIEUWS
03/05/2010 - SMS Publisher ook beschikbaar in Engeland, Duitsland, Belgie en Bulgarije
SMS Publisher is tevens in de ons omringende landen als...

13/04/2010 - Picasse Bulgaria Ltd. viert tweejarig bestaan van SMS Publisher in Bulgarije.
De dochteronderneming Picasse Bulgaria Ltd in Sofia, Bulgarije heeft...
Lees verder
CASES

De Nederlandse Spoorwegen
De Nederlandse Spoorwegen hebben sinds 2007 een raamovereenkomst met Picasse voor de inzet van SMS Publisher voor alle aan NS gelieerde ondernemingen. De NS zet SMS Publisher onder meer in voor het oproepen van een pool van medewerkers voor het kunnen stellen van diensten op korte termijn.

Banken
Voor diverse Nederlandse grootbanken wordt SMS Publisher ingezet voor directe en onafhankelijke communicatie tijdens incident en problems. De banken selecteren SMS Publisher met name vanwege de gebruiksvriendelijkheid en hoge beschikbaarheid..

Retail: Groenhart
Groenhart, een professionele organisatie met bijna 90 jaar ervaring op het gebied van ijzerwaren, gereedschappen materieel geeft de beschikbaarheid van bestelde gereedschappen, ijzerwaren en ander materieel per SMS door aan de klant.

Onderwijs: ROC
Onderwijsinstellingen zoals Stichting ROC.nl sturen sms'jes om scholieren en studenten te informeren over wijzigingen in het lesrooster, reisjes, evenementen, examenuitslagen, etc

Pers: ANP
Persbureau ANP stuurt persalerts per SMS in geval van groot nieuws naar hun klanten. Een snellere en zekerdere wijze van doorgeven van nieuws is er niet. Het doet immers niet terzake waar de klant zich bevindt, zolang er maar GSM bereik is.

Zorginstellingen: Inforsa
In de zorg zet men SMS in om de klant (patient) te herrineren aan de gemaakte afspraak. Door de hogere opkomst wordt de personeelsdruk verlaagd en op kosten bespaart. Onder meer Inforsa zet SMS Publisher om die reden in.

Terug

E-MAIL ONS
Naam:
E-mail:
Bericht: